Distractii

Roata Miramagica

Iti plac inaltimile? Hopa sus in Roata Miramagica!

 

Tine-ti respiratia pana urci la 25 de metri. Aici, bucura-te de peisajul extraordinar al parcului vazut de sus, de linia orizontului si, daca e vremea inserarii, de un apus ametitor.

Roata Mare

Spark

Senzatii intense pentru intreaga familie

 

Fii pentru o clipa explorator. Zboara spre cer. Traieste fiorul inaltimilor.

Flash Tower

Bumper Boats

Cea mai tare distractie pentru cei mici si curajosi!

 

Pentru cei mici si curajosi Bumper Boats e distractia cea mai tare! Hai in laguna Miramagica unde navighezi, te intreci si te ciocnesti pe apa. Si daca adaugam si cativa stropi, distractia si racoarea sunt garantate!

barcute tamponabile

Jump Jump

Ia-ti portia de sarituri traznite la Miramagica

 

Ia-ti portia de sarituri traznite la Miramagica: sus-jos, sus-jos…saltelele buclucase va asteapta pe tine si prietenii tai sa va arunce paaaana la cer! Cine sare cel mai sus? Cine se roteste in aer cel mai spectaculos? Te provocam sa fii tu cel mai bun.

Jumps for fun

Bumper Cars

Vrei sa ciocnesti cateva masinute fara sa primesti amenda?

 

Iti place viteza, concurenta si vrei sa ciocnesti cateva alte masinute fara sa primesti o amenda? Hai la Miramagica, urca-te in masinuta preferata, apasa pedala pana la fund si hai sa ne intrecem!

bumper cars

Funny Express

TREN MAGIC CARE TE POARTA INTR-O CALATORIE IMAGINARA, IN LUMEA MIRAMAGICA.

 

UUUU! Poftiti in vagoane! Ne imbarcam spre o lume de vis. Facem turul lumii Miramagica.

Funny Express

Derby

Inscrie-te in competitia cailor naravasi!

 

Obiectul jocului:

rostogolirea unei mingi pe o masa de joc. Ulterior, culoarea orificiului in care cade bila - rosu, albastru sau galben, va determina ritmul de miscare al acesteia. Respectiv trei, doua lungimi sau o lungime.

Castigatorul este jucatorul al carui cal este primul ajuns la linia de sosire. Atunci, o sirena va anunta sfarsitul cursei, iar masa castigatoare va fi luminata.

Derby

Airborne Shot

Mai mult decat un leagan, mai mult decat un carusel clasic.

 

Mai mult decat un leagan, mai mult decat un carusel classic. Caruselul intregii familii de la Miramagica este locul unde intreaga familie este la inaltime, cu mic cu mare! Pornim incet, ne rotim si rasucim, crestem viteza si ajungem pana la cer!

Airborne Shot